Om Mig

Hej, Jag som skriver på denna sidan heter Arvid Sollenby. Jag jobbar till vardags med webbutveckling och kommer skriva en del inlägg om det här på bloggen. Kommer även skriva och visa upp en del av de hobbyprojekt jag kodar på min fritid. Utöver detta kommer min blogg handla om min största intressen, film och musik.

På musikdelen kommer det till största delen handla om hiphop, har älskat hiphop sen tidigt 90-tal, samlat vinyler, gått på spelningar och åkt på festivaler. Några favoriter som det säkert kommer komma texter om är: Biggie Smalls, Kool G Rap, Pete Rock, Non Phixion, Juggaknots, Jay-Z och Apathy. Kommer säkert dyka upp en del texter om musik som inte är hiphop också, den som lever får se.

Mitt filmintresse är jag faktiskt lite osäker på hur det egentligen började, men de första regissörerna som fångade mitt intresse på allvar var Charlie Chaplin och Alfred Hitchcock sen dess har det bara rullat på. Är svag för långsamma (öst)europeiska filmer, modern asiatisk film, men uppskattar även amerikanska college-komedier och teenslashers. Några favoritregissörer utöver ovan nämnda som ni med all säkerhet kommer att kunna läsa mer om här är: Ingmar Bergman, Pier Paolo Pasolini, Miklós Jancsó, John Cassavetes, Abbas Kiarostami, Apichatpong Weerasethakul och många många fler.

Jag kommer troligen skriva ihop en bättre text till den här sidan framöver, men är det något ni undrar tills dess så tveka inte att skicka ett mail eller kontakta mig på annat sätt..

Kommentarer inaktiverade.