Monkey Island 2: Special Edition, äntligen ute!

När man inte kan glädjas åt tyska fortbollsframgångar kan man i alla fall glädjas åt att Monkey Island 2: Special Edition släpptes idag.

Monkey Island 2 är kanske mitt favoritspel av alla som gjorts enligt mig. Jag köpte spelet till vår Amiga strax efter det kom ut 1991 och har fortfarande lådan i fint skicka ståendes i min bokhylla. (Ni ser den här till höger.)

Förra året släppte Lucas Arts en nyrelease av The Secret of Monkey Island för PC, Mac, Xbox, Playstation och iPhone, det innehöll ny högupplöst grafik och ett nytt ljudspår. Var ett väldigt kärt återseende att spela om spelet, men det har alltid varit LeChucks Revenge som har varit min favorit i Monkey Island serien. Så det skall bli fantastiskt roligt att spela igenom spelet igen. Det var minst tio år sedan jag spelade igenom spelet i sin helhet nu.

Alla som inte har spelat det redan eller på länge borde definitivt kolla upp det. Ni hittar mer info på Lucas Arts hemsida.

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.