iFilmtipset uppdaterad

Nu har jag börjat lägga in information på sidan mina hobbyprojekt. Först ut är min iPhone-anpassade version av hemsidan filmtipset.se. Filmtipset är en riktigt bra sida som ger dig personligt uträknade betygs-uppskattningar på osedda filmer baserat på de filmer du betygsatt på sajten. Du matchas alltså mot andra användare som betygsatt och uppskattar liknande filmer som dig.

iFilmtipset är min sida som hämtar data från filmtipsets databas via deras API och presenterar detta i ett format anpassat för din iPhone. Jag började jobba på detta sensommaren 2009 och har fått ur mig ett antal olika varianter sen dess. Mer information kan du hitta på min iFilmtipset-sida under mina hobbyprojekt.

Har även passat på att uppdatera iFilmtipset med en ny meny idag, tidigare var det en textbaserad meny på två sidor, men jag har nu gjort om det till en ikonbaserad meny med endast en sida.

iFilmtipset har ännu under 100 registrerade användare, så hjälp mig gärna att sprida ordet om dess existens och förträfflighet till personer ni tror kan vara intresserade.

Det här inlägget postades i Webbutveckling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.